Gastromanagement: Jak absolventi UP prorazili v gastronomii



čtvrtek 1. listopadu 2018 -


Šéfkuchař Lukáš Hejlík, autor Gastromapy, a prorektor pro vnější vztahy Univerzity Palackého v Olomouci Petr Bilík, vás seznámí s příběhy absolventů univerzity, které životní cesta zavedla do oblasti gastronomie. A podařilo se jim uspět! Zážitků o cestě k úspěšnému businessu se rozhodně nepřejíte! Přijďte a vychutnejte si povídání: Barbory Hodúrové z FISHI company (Coffee Library, FISHI SUSHI), Jiřího Omelky z Pivovaru Chomout, Blanky Poštůlkové z Tvarůžkové cukrárny, Radima Měsíce z restaurace Konvikt, Tomáše Kuby z literární kavárny Druhý Domov, Ondřeje Šustra za Kombucha Projekt. Menu vám od 16 hodin ve Velké aule Filozofické fakulty budou servírovat úspěšní provozovatelé kaváren, restaurací, minipivovaru nebo výrobny netradičních zákusků.




Zpět